Vragen?

Wanneer zijn jullie open?
Op een open speeldag kan je vrij langskomen! Alle data hiervan vind je op onze sociale media. Voor de rest kan je enkel op reservatie langskomen. Wil je komen glampen, picknicken, een verjaardag vieren... Reserveer dan jouw datum via de reservatietool op de website!

Waar en wanneer moeten we aanwezig zijn?
Jullie worden 10 minuutjes op voorhand verwacht. Parkeren kan op de parking, deze bevindt zich naast RAVOT.

Wat bij slecht weer?
Bij minder goed weer beschikken wij over een binnenruimte waar we kunnen vertoeven.

Hoe betalen?
Er is geen Bancontact aanwezig, dus gelieve contant te betalen. In de buurt zijn er enkele banken waar je een tussenstop kan maken.

Kan ik annuleren voor een verjaardagsfeestje of event?
Annulatie kan tot 1 maand voor de grote dag! Een administratieve kost van €25 wordt steeds afgehouden.

Meerdere vriendjes willen samen een feestje geven, kan dit?
Ja zeker! Je mag met twee jarigen een feestje geven, dan kies je voor de DOUBLE-TROUBLE formule.

Wat bij ongevallen?
Wij beschikken over een doos voor eerste hulp bij ongevallen, dus kleine pijntjes kunnen zeker en vast verzorgd worden! Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor schade aan uw eigendommen of voor lichamelijke schade.

Waar kan ik jullie terugvinden?
Wanneer je een kijkje neemt op de site van 'Boeren met Klasse'. Hier zal je Speelboerderij RAVOT zien schitteren bij de gemeente Glabbeek. Kijk zeker ook eens onder het deeltje 'Kinderfeestjes en vakantiekampjes op de boerderij'.

Kunnen prijzen aangepast worden?
Ja! Er is steeds de mogelijkheid dat prijzen gewijzigd worden, we houden jullie hier dan van op de hoogte!

Kan ik annuleren voor een kampje?
Indien jij een kampje annuleert en geen geldig afwezigheidsattest bezorgt, is er geen terugbetaling mogelijk. Je kan wel zelf voor een vervanger zorgen en ons hierover contacteren. Kan je ons een geldig afwezigheidsattest bezorgen, betalen wij het inschrijvingsgeld terug min €10 per dag.

Kan ik annuleren voor een schooluitstap of groepsbezoek?
Is er iets tussen gekomen en wil je annuleren? Dan kan dat tot 1 maand voor de afgesproken datum. Er zal een administratieve en annulatiekost aangerekend worden van €100 excl. BTW. Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal van de partij zijn, maar breng ons anders zeker op tijd op de hoogte indien er wijzigingen zijn!

Hoe kunnen we reserveren voor een feest?
Kies de uitverkoren datum en reserveer hierop. Je krijgt van ons een antwoord en meer uitleg, waarna je een waarborg moet betalen. Deze moet binnen de 3 weken betaald worden, anders zal de reservatie tenietgedaan worden.

Wat betekent een basisprijs?
Zowel voor verjaardagsfeestjes als scholen werken we met een basisprijs. Dat wil zeggen dat je een basisprijs betaalt voor 15 kinderen of minder. Kom je met meer? Dan betaal je per kind bij.